Ma 2018. április 20., péntek, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Ugrálóvár

Facebook

134523
Ma
A héten
A hónapban
Összesen
26
625
2641
134523

Sütemények:

Naponta 20-30 féle sütemény található vitrinjeinkben, melyek alapvetően tejszínes, vajkrémes illetve különböző főzött krémekkel készülnek. Mindenki megtalálja kedvenc ízeit!

 

Torták:

Standard torták:10-20 szelet közötti zsúr és normál méretűek, kerek vagy szögletes formában készített torták, melyet sokféle ízben készítünk. Kedvencek : oroszkrém, feketeerdő, párizsi, csoki, marcipán. A teljes lista üzletünkben megtalálható.

 

Ostya torták:egy hozott kép vagy a már elkészült fénykép alapján készülnek. Ezek a képek ehető ostyából vannak és bármilyen tortára tehetőek.  (képek a galériában).

Figurás torták: egy hozott kép vagy egy minta alapján készítjük ezen tortákat. A már elkészült figurás tortákról képeket is láthatnak üzletünkben. Egyedi torták készítését is vállaljuk a lehetőségekhez képest.

Esküvői torták:cukrászdánk a legkülönfélébb esküvői torták készítését vállalja bármilyen méretben és díszítésben. Választhatnak a már elkészített torták képei alapján vagy egyedi elképzelés alapján. Alapos megbeszélés, szakmai segítség mellett döntheti el, milyen legyen álmai esküvői tortája.

Ország torta: a Castello Cukrászda tagja a cukrász kamarának, ezért első kézből értesül a minden évben megrendezett év tortája verseny győztes torta receptjéről. Ez alapján készül el augusztus 20-ára az eredeti recept szerint nálunk is az ország tortája. A legnépszerűbbek folyamatosan kaphatóak!

 

Fagylalt:

Ez a jéghideg édesség tavasztól őszig terjedő időszakban kapható.  24 tégelyes látványvitrinből választhat mindenki kedvére valót. Kiváló minőségű olasz alapanyagok felhasználásával készülnek a hagyományos ízű és a különféle ízkombinációból  álló fagylaltok. A választék folyamatosan bővül és minden évben szolgálunk újdonságokkal.

Egyéb termékek:

Egyéb termékeink:cukrászdánk a Coca-Cola termékeit forgalmazza, kávéból a Segafredo minőségi kávéja kapható, teával és forró csokival is készülünk vendégeink számára.

Ezen felül számos kiegészítő választható tortáinkhoz (tűzijáték, feliratos marcipántáblák, gyertyák, marcipán kiegészítők stb.) A teljes választék üzletünkben megtekinthető.